Bestellen en retourneren

Bestellen

Nadat u een product toevoegt wordt deze automatisch in de 'winkelwagen' geplaatst. Klik hierop (rechtsboven) om u gekozen producten te zien, aan te passen en/of om te bestellen. U kunt vervolgens het bestelproces doorlopen. Elke afgeronde bestelopdracht wordt uiteindelijk per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. De orderbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij je order hebben ontvangen.

Retourneren

Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na de ontvangst- of afhaaldatum van de bestelling. Hiervoor geldt het herroepingsrecht oftwel de wet koop op afstand. Wij hechten hierbij heel veel waarde aan AC&M (Autoriteit Consument & Markt). Bekijk hier onze algemene voorwaarden. De extra verzendkosten voor het retoursturen van het product zijn voor eigen rekening.

Indien mogelijk verzoeken wij u het product netjes en veilig te verpakken, in de verpakking zoals u deze van ons hebt gekregen. Indien er beschadigingen tijdens het retour vervoer ontstaan, zal dit verrekend worden met het te ontvangen bedrag.

Meld uw retour altijd even voorafgaand aan het retourzenden, via email (klantenservice@televisiecenter.nl) met ons retourformulier. Geef de reden van retour op en uw rekeningnummer. Indien we geen aanmelding via de mail hebben ontvangen nemen we uw retour niet in behandeling, of is de verwerking ervan mogelijk vertraagd.

Klik hier om het retourformulier te downloaden.